Tippbilsjåfør

Som lastebilsjåfør hos oss får du flere alternative veier. Man kan enten spesialisere seg innenfor et av våre fagfelt, eller være litt mer på «kryss og tvers» - med varierte oppgaver. I en relativ «fersk bedrift» blir du sentral og en viktig brikke i det vi driver med, og utvikler. Du får merke at alle rundt deg gjør det de kan for å tilrettelegge, slik at du kan gjøre en best mulig jobb. Det er viktig å også ha et grensesnitt på oppgaver, men våre lastebilsjåfører bidrar også med andre arbeidsoppgaver på anleggene, hvis dette er trygt og rasjonelt. Det er innafor med litt slitasje på «innsteget» på maskinen.

Typiske arbeidsoppgaver for våre sjåfører:

  • Tippbilkjøring
  • Flytting av maskiner
  • Krankjøring
  • Bistand i grøft
  • Organisere transport i bedriften internt

Anlegg & Infrastruktur satser på de rette medarbeidere, og hos oss får du muligheten til å ta kurs og utvikle din egen – og kanskje til og med andres kompetanse, innenfor valgte segment.

Du får mye ansvar hos oss, og det krever både faglig dyktighet og evnen til å kommunisere godt med anleggsleder og de øvrige på anlegget. Det er ikke alltid løsningene er helt åpenbare, men lastebilsjåførene våre bidrar, og er gode til å finne løsninger innenfor de rammene som er satt, enten av naturen eller av kunden.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle