Grunnarbeider

Som grunnarbeider hos oss får du flere alternative veier. Man kan enten spesialisere seg innenfor et av våre fagfelt, eller være litt mer på «kryss og tvers» - med varierte oppgaver. I en relativ «fersk bedrift» blir du sentral og en viktig brikke i det vi driver med, og utvikler. Du får merke at alle rundt deg gjør det de kan for å tilrettelegge, slik at du kan gjøre en best mulig jobb. Det er viktig å også ha et grensesnitt på oppgaver, men våre grunnarbeidere bidrar også med andre arbeidsoppgaver på anleggene, hvis dette er trygt og rasjonelt.

Anlegg & Infrastruktur satser på de rette medarbeidere, og hos oss får du muligheten til å ta kurs og utvikle din egen – og kanskje til og med andres kompetanse, innenfor valgte segment.

Du får mye ansvar hos oss, og det krever både faglig dyktighet og evnen til å kommunisere godt med anleggsleder og de øvrige på anlegget. Det er ikke alltid løsningene er helt åpenbare, men grunnarbeiderne våre bidrar, og er gode til å finne løsninger innenfor de rammene som er satt, enten av naturen eller av kunden.

Jobbe hos oss

LEDIGE STILLINGER

KONTAKT OSS

Christer Grotterød